Deel dit artikel:

Garmin maakt indoorfietsen realistischer en natuurlijker

Gebruikers van de indoortrainer de Tacx NEO kunnen voortaan op een intensere manier hun indoortrainingen afwerken. Tenminste, als de ze nieuwe Tacx NEO Motion Plates van Garmin aanschaffen.

Die Motion Plates, gemaakt door navigatiebedrijf Garmin, zijn makkelijk aan te brengen op de smart trainer Tacx NEO. Eenmaal aangebracht, gaan de Motion Plates ervoor zorgen dat het gevoel van buiten op de weg fietsen wordt nagebootst. Bij elke pedaalslag gaan de Motion Plates bewegen, wat het verschil tussen indoor fietsen en outdoor fietsen verkleint.

“Wielrenners, mountainbikers en andere fietsers zijn altijd op zoek naar manieren om een indoor fietstraining productiever en plezieriger te maken.” zegt René Dijk, Head of Marketing en Productmanagement van Garmin Nederland. “Door multidirectionele beweging toe te voegen aan de Tacx NEO smart trainers met behulp van de Tacx NEO Motion Plates, is de fiets-ervaring dynamischer en natuurlijker dan ooit tevoren.”

 “Door front-to-back beweging toe te voegen, bieden de Tacx NEO Motion Plates een perfecte aanvulling op de links-rechts beweging van de Tacx NEO smart trainers, waardoor je een natuurlijke fietshouding aan kunt nemen en nog effectiever kunt trainen”, aldus Dijk.

De Tacx NEO Motion Plates hebben een adviesverkoopprijs van €299,99 en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op garmin.com en bij enkele Garmin dealers.

Gerelateerde artikels