Deel dit artikel:

Gaerne brengt schoen voor alle terreinen

Voor elk seizoen envoor elke ondergrond

Schoenenproducent Gaerne heeft een nieuwe schoen klaar, de G.Mid GORE-TEX Black, ideaal voor on en off-road gebruik.  De schoen is bruikbaar op alle mogelijke ondergronden en is vooral geschikt voor mountainbikers en sportieve wandelaars.

De nieuwe schoen voldoet aan de wensen van sportievelingen die genieten van een lang mountainbikeritje of een uitdagende wandeltocht. Wie dus even met de mountainbike in de hand langs oneffen paden moet, voelt dat het loopcomfort gegarandeerd blijft.

Vibram was betrokken bij het ontwerpen en de ontwikkeling van de schoen. Daarbij zorgden ze voor een kliksysteem dat compatibel is voor alle beschikbare fietsmodellen.  Ook aan de zool is hard gewerkt, want de dunne zool maakt het comfort tijdens een mountainbikerit nog beter. De binnenzool is eveneens een meerwaarde voor de drager, want die biedt de nodige ondersteuning en is makkelijk te vervangen.

Behalve dat valt de G.Mid GORE-TEX elk seizoen te gebruiken. De schoen is waterdicht en ademt goed en zorgt in de winter voor de nodige weerstand tegen het koude klimaat.

De G.Mid GORE-TEX Black is beschikbaar in de maten 37 tot 47. (JL)

 

 

Gerelateerde artikels