Deel dit artikel:

Ga mee naar Mallorca in maart 2023

Van 18 tot en met 25 maart 2023 kan je met Grinta! en Kortweg Cycling Travel naar Mallorca voor wat een on-ver-ge-te-lij-ke fietsweek zal worden. Boek nu jouw plek!

Grinta! Mallorca Experience

Voor het vierde jaar op rij trekt Grinta! naar Mallorca, hét fietseiland bij uitstek. Een fietsweek met alles erop en eraan: groepsritten met begeleiding door de Kortweg-medewerkers én Grinta!-crew, met vele extra’s voor de deelnemers en met verblijf in een tophotel.

Boek hier

Waarom Mallorca?

Mallorca is de parel van de Balearen en de perfecte locatie voor rustige duurtrainingen afgewisseld met pittige bergachtige ritten in de Tramuntana met ondermeer Sa Calobra, Puig Major en de Coll de Soller. Hellingen die sowieso je conditie aanscherpen voor wat nog komen moet in jouw fietsjaar. De grote afwisseling in parcours en het milde klimaat maken er een ideale fietsbestemming van.

Extra’s voor de deelnemers

De Grinta!-week is niet de eerste de beste. Er is niet alleen de aanwezigheid van enkele kernmedewerkers van Grinta! die je tips & tricks geven tijdens de tochten; elke deelnemer krijgt ook een mooi custom shirt van Sportful, geniet dagelijks van een sportvoedingpakket van Maurten en krijgt een giftbag met onder andere een leuk T-shirt van çois.

Kortweg Cycling Travel: onze travelpartner

Fietsen met een big smile, da’s het motto van Kortweg Cycling Travel, sinds jaar en dag organisator van tal van fietsvakanties en -stages naar topbestemmingen zoals Mojacar en Mallorca. Ook in 2023 is dat weer het geval. Met name het professionele transport van je eigen fiets is een grote troef van Kortweg. 

Tophotel: Astoria Playa****S

Verblijven doen we in het prachtige Astoria Playa 4*S hotel gelegen aan de rand van Port Alcudia en Playa de Muro, op 150 meter van het strand. De ruime bar biedt diverse ontspanningsmogelijkheden, een goede wifiverbinding en een nagelnieuwe fietsenstalling. Alle maaltijden zijn in buffetvorm en bieden een ruime keuze.

Liever klimmen in juni? Dolomiti Experience!

Verkies je liever de échte cols? Dan kan je in juni 2023 misschien deelnemen aan een van de twee Grinta!-fietsweken in de Italiaanse Dolomieten. Van 3-10 en van 10-17 juni 2023 trekken we naar goede gewoonte naar Alta Badia. Op het menu: prachtige ritjes over de Girocols, verblijven in tophotels en lekker eten en drinken. Meer moet dat niet zijn!
Meer informatie over de Dolomiti Experience

Of: Boek hier voor de Grinta! Mallorca Experience.