Deel dit artikel:

FuturumShop dit jaar officiële Tour-retailer

De klassiekers moeten nog officieel beginnen, maar FuturumShop is inmiddels al in de ban van de Tour de France. De webshop mag zich dit jaar ‘official retailer of licensed products’ van de Tour de France noemen. Dat betekent dat FuturumShop onder meer de officiële Santini-leiderstruien en andere Tour-fanwear mag aanbieden.

FuturumShop, opgericht in 1999, heeft de afgelopen jaren vele prijzen binnengehaald. Afgelopen jaar werd het bedrijf met de ABN Amro Webshop Award The Netherlands 2021-2022 benoemd tot beste webshop. Mede hierom koos A.S.O. ervoor FuturumShop een licentie te verlenen om als officiële retailer op te treden.

Uitbreiding assortiment

In de komende maanden krijgt de overeenkomst met de Tour de France verder vorm. Onder andere qua aanbod zal er een positieve impuls zijn. Op korte termijn wordt dit aangevuld met alles wat rondom de Tour de France verkrijgbaar is. Denk hierbij aan alle Tour de France-specials van grote A-merken als Oakley en KASK. Ook kwaliteitsproducten zoals de Santini-leiderstruien en officiële fanwear zijn in de loop van het voorjaar te bestellen bij FuturumShop.

Voor de klant

“Uiteraard zijn wij bijzonder trots op de samenwerking met de Tour de France. Net als voor onze klant is de Tour ook voor ons het hoogtepunt van het wielerjaar. Door intensief samen te werken met partijen in het topsportklimaat kunnen wij onszelf dagelijks verbeteren. Onze klanten gaan hier de effecten van merken. Dat is onze belofte aan hen, simpelweg omdat ze dat verdienen”, aldus Harmen van der Meulen, oprichter en CEO van FuturumShop.

De samenwerking met de Tour de France stopt niet bij uitbreiding van het assortiment. Trouwe klanten van FuturumShop profiteren straks ook van speciale aanbiedingen.

Gerelateerde artikels