Deel dit artikel:

FuturumClub Utrecht in Tour de France-sfeer

FuturumShop is in de ban van de Tour de France. De webshop heeft zijn fysieke club in Utrecht omgetoverd tot TourClub. Daarbij draait de actie ‘Utrecht is niet ver’ en is er een speciale Strava Challenge. 

FuturumShop is officieel retailer van licentieproducten van de Tour de France. Dat betekent dat de webwinkel voor wielrenners en mountainbikers de officiële Tour de France-producten mag verkopen. Denk bijvoorbeeld aan de klassementstruien. Die producten kunnen niet alleen online gekocht worden, maar ook in de fysieke club van FuturumShop in Utrecht (Biltstraat 53-55). De club is deze weken volledig in Tour de France-stijl. Je kunt er een virtuele foto op de Champs-Elysees maken.

Ter promotie van dit alles heeft FuturumShop de actie ‘Utrecht is niet ver’ opgezet. Deze is een knipoog naar Joop Zoetemelks beroemde uitspraak ‘Parijs is nog ver’. FuturumShop roept wielrenners op een rit van 75 kilometer naar Utrecht te maken. Iedere fietser die de TourClub in de Domstad aandoet, ontvangt gratis koffie en een cadeau en maakt kans op prijzen wanneer de Strava-rit via FuturumShop wordt gedeeld. De prijzenpot bestaat onder meer uit een Garmin Edge 1040, FUTURUM-kledingset en XAND-werktafel voor de thuissleutelaar. De FuturumClub Utrecht is dagelijks geopend.  

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE