Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Frisse zomeroutfit van Mavic

Van top tot teen in het nieuw met een volledig op elkaar afgestemde zomeroutfit? Aan de nieuwste limited edition set van Mavic ontbreekt alleen de helm nog. Maar dan nog blijft er Allure genoeg over.

‘Allure’ heet de nieuwste collectie van Mavic, en hij bedekt je van top tot teen, te beginnen bij een wielerpetje, en gaat via een fietsshirt en een fietsbroek naar sokken in passende stijl, om te eindigen bij een paar high-end raceschoenen. Een telefoonetui dient als kers op de taart.

Bekijken we de items in volgorde van oplopende prijs, dan zijn het de Cosmic High sokken die voor 18 euro het bal openen. Hoge boorden, antibacteriële, elastische stof met een hoog ademend vermogen zijn de kenmerken. Voor 30 euro kom je in het bezit van de Allure Limited Edition Roadie Cap, een petje met vochtafvoerende eigenschappen en een elastische band voor een fijne pasvorm.

De Limited Edition telefoonhoes kost 50 euro en is waterafstotend. Een zachte binnenkant en een ritssluiting houden je telefoon veilig.

Dan komen we bij de Allure Limited Edition Cosmic Jersey (120 euro), een wielershirt met een ‘pro fit’ pasvorm, vochtafvoerend stof en mesh mouwen voor op de allerheetste dagen. Drie ergonomische achterzakken plus een ritszakje maken de functionaliteit compleet.

De Cosmic bibshort moet 160 euro in het laatje brengen, en daar krijgt de koper dan een Ergo 3D Pro zeem voor, ingebed in een soepele broek van Italiaans stof.

Is je beurs nu nog niet leeg dan kun je het geheel af maken door de Cosmic Pro schoenen erbij te kopen. Voor 290 euro heb je twee Ergo Dial draaisluitingen en een superstijve carbon zool, plus natuurlijk een high-end pasvorm.

Op naar de zomer!

Gerelateerde artikels