Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietswinkel Mantel opent Superstore in Rotterdam

Na Arnhem, Den Bosch en Utrecht opent Mantel komende zomer ook in Rotterdam een Superstore. Deze fietswinkel krijgt een oppervlak van ongeveer 5.600 vierkante meter.

Mantel merkt de stijgende populariteit van fietsen. Met een extra Superstore wil Mantel nog beter bereikbaar zijn voor alle type fietsers, met name in de provincie Zuid-Holland. Door zich in Rotterdam te vestigen zit er voor iedereen in Midden-Nederland een Superstore van Mantel op hooguit dertig minuten reisafstand. De nieuwste Superstore komt op een goed bereikbare locatie vlak bij stadion de Kuip en de Van Brienenoordbrug.

Mantel Superstore

In een Mantel Superstore kun je alles aanraken en testen, zoals fietskleding en fietsonderdelen. Daarnaast staan alle fietsen van diverse merken klaar om direct uit te proberen op de indoor testbaan. Mantel stelt dat je de uitgezochte fiets al dezelfde dag kunt meenemen dankzij de grote voorraad, zelfs in coronatijd.

Gezocht: vijftig medewerkers

Voor deze nieuwe fietswinkel zoekt Mantel maar liefst vijftig nieuwe medewerkers. Van storemanager tot fietsmonteurs. Op haar website heeft Mantel alle vacatures weergegeven. Wanneer de Superstore in Rotterdam opent, wordt later bekendgemaakt.

Gerelateerde artikels