Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsnetwerk-app wijst je bij pech de weg naar fietsspecialist  

Strand je tijdens een fietsrit met pech? Shimano Benelux wil het je iets gemakkelijker maken om snel assistentie te kunnen krijgen. De ruim tweehonderd Shimano Service Centers in de Benelux zijn toegevoegd aan de Fietsnetwerk-app. In één oogopslag zie je waar je voor technische hulp kunt aankloppen.

Het platform Fietsnetwerk.nl biedt een keur aan fietsroutes. Niet alleen in Nederland, maar ook in België. Je kunt op de website eenvoudig een GPX-bestand van een route downloaden. Vervolgens laad je die in je fietsnavigatie in.

Door samen te werken met Shimano Benelux wil het platform je een zorgeloos dagje voorschotelen. Fietsnetwerk heeft een functionaliteit aan de app toegevoegd waarmee alle Shimano Service Centers in de buurt op de routekaart kunnen worden getoond. Fietsnetwerk en Shimano Benelux hopen daarmee fietsers met materiaalpech weer snel op weg te kunnen helpen.

Shimano Service Centers
Shimano Service Centers maken onderdeel uit van een wereldwijd netwerk van onafhankelijke fietsenzaken met professionele werkplaatsen en gecertificeerd personeel. Mechaniekers zijn bekend met de laatste technologieën, dus ook bij problemen met de nieuwste Dura-Ace Di2 en gravelspecifieke GRX-componenten kun je daar terecht. Shimano Service Centers werken altijd met originele vervangingsonderdelen.

Nieuwe routes
Ook creëerde Fietsnetwerk.nl namens Shimano vijf nieuwe fietsroutes door Nederland, met als belangrijkste tocht de ‘Fietsroute voorbij Zuid-Limburg’. In deze route is ook het Shimano Experience Center in Valkenburg geïntegreerd. Bij dit centrum kunnen beginnende en gevorderde fietsers zich verdiepen in de fietssport en diverse materialen, kleding en fietsen uitproberen.

Gerelateerde artikels