Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsers weten waar Calobra inspiratie haalde…

Wil je inspiratie opdoen voor wielerkleding voor volgend seizoen? Voor de modebijlage Shot, die tegelijk met de laatste editie van Grinta! verscheen, poseerden Lorenzo Derycke en Maja Leye in de nieuwe kleding van Calobra.


Wie ooit al op Mallorca was, weet waar Mantel de inspiratie haalde toen er een naam moest worden bedacht voor de kledinglijn. Ondanks de scherpe prijzen wil Calobra indruk maken met een prima kwaliteit en stijlvolle designs zodat je in fietskleding ook probleemloos een terrasje kunt pakken. Maja poseert in het Son Trias shirt met lange mouwen dat voor 64,95 euro een damespasvorm en veel warmte biedt dankzij de geborstelde voering. Aangezien de stof niet water- of winddicht is, combineer je dit shirt op de koudste winterdagen best met een windvest of jack. Eén van de drie steekzakken op het rugpand kan je met een rits afsluiten.

De bijpassende Son Trias lange broek (79,95 euro) heeft ritsen op de pijpjes om het aan- en uittrekken te vergemakkelijken en is van dezelfde stof als het shirt gemaakt. De bretellen van ademend mesh voorkomen een beklemmend gevoel, een kwaliteitszeem en re ecterende details maken de broek in stijl af.Lorenzo droomt in zijn Lluc shirt en broek al weg over zijn volgende fietstocht. Het Lluc shirt met lange mouwen is de herenversie van het Son Trias shirt waarin Maja poseert en ook de adviesprijs is even scherp (64,95 euro). De Lluc broek kost net als de Son Trias lange broek 79,95 euro. Mallorca-gangers weten trouwens dat je in Lluc tijdens je fietstocht op adem kunt komen met een bezoek aan het fraaie klooster. Zowel Lorenzo als Maja hebben een paar Calobra Helada waterafstotende en winddichte winterhandschoenen bij (20 euro) en hun voeten steken in Medio sokken van 8,95 euro.