Deel dit artikel:

Fiets ‘Vlaanderens Mooiste’ met Kwaremont

De Ronde Fan Ride is de ultieme Ronde van Vlaanderen-beleving.

Baan je een weg over de kasseien en tem de Vlaamse heuvels met een miljoen wielerfans die jou aanmoedigen langs de kant. De Ronde van Vlaanderen vindt dit jaar voor de 100ste keer plaats en 100 gelukkige wielerliefhebbers zullen op zondag 3 april, tussen de profs bij de vrouwen en de mannen, in Oudenaarde over de eindmeet kunnen rijden van ‘Vlaanderens Mooiste’.

De Ronde Fan Ride is de ultieme Ronde van Vlaanderen-beleving. Je hebt er zelfs de kans in het wiel te rijden van niemand minder dan Johan Museeuw. Dankzij Kwaremont kan jij deel uitmaken van dit historische evenement. Kwaremont heeft namelijk 4 startbewijzen in de aanbieding.

Om daarvoor in aanmerking te komen schrijf je op Facebook de meest beloftevolle renner of renster van jouw ploeg/ club in (of jezelf natuurlijk). Verzamel zo veel mogelijk likes en post ook een originele foto. Het is vervolgens aan de supporters en jouw ploegmaats om je aan een ereplaats te helpen. Wie op 27 maart de meeste likes verzameld heeft en dus als 1 van de 4 besten uit de stemronde komt, verzilvert zijn of haar startnummer op zondag 3 april.

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE