Deel dit artikel:

Fiets in Mallorca dankzij Omnibikeparts

Omnibikeparts verloot samen met Odwin Fietsreizen een fietsvakantie op Mallorca. Deelnemen is eenvoudig, wil je kans maken op deze volledig verzorgde fietsvakantie voor twee personen.

Omnibikeparts.com verdeelt de merken Bryton (fietscomputers), Campagnolo, Bike7 (onderhoudsproducten), Ritchey, Fore (wielen), Deda, Challenge (banden), Goodyear, (banden), Continental, Enervit (sportvoeding), Smith (brillen en helmen), Supacaz (accessoires), Tacx, Trivio en nog veel meer. Wie via de webshop bestelt, kan rekenen op een snelle verzending (binnen de Benelux).

De reis!

Fietsen op Mallorca, dat is fietsen in het wielerparadijs. Alles voor een heerlijke fietsvakantie vind je op dit eiland: bergachtige beklimmingen, glooiende kustwegen, pittoreske steden en verstilde weggetjes in een Toscaans aandoend binnenland.

Pak nu jouw kans en win de droomvakantie voor elke fietser. Samen met Odwin Fietsreizen trek jij er op uit en fietst hij samen met jou de mooiste tochten op Mallorca. Met custom routes aangepast op jouw fietsniveau begeleid door een ex-profrenner maakt dit de perfecte vakantie voor de fietsliefhebber!

Meedoen en winnen!

Deelnemen aan de wedstrijd is heel eenvoudig. Ga naar de webshop Omnibikeparts.com en klik op de banner voor de winactie (of klik HIER voor de rechtstreekse link). Vul het formulier in en je doet mee.

Wie is Odwin Fietsreizen?

Odwin Fietsreizen Mallorca is opgericht in 2004 met als doel het organiseren van trainingsstages en fietsreizen op Mallorca. Oprichter Odwin Bink woonde in de jaren ’90 lange tijd in Barcelona. Hij reed vele wedstrijden in Zuid-Europa, aanvankelijk als amateur en later als prof. In 2000 kreeg hij het idee om trainingsstages te organiseren naar Spanje. 

In het voorjaar van 2004 realiseerde hij dit idee en reisden de eerste wielerploegen af naar Mallorca om te trainen. Sindsdien heeft hij vele wielrenners mogen ontvangen. Tegenwoordig is Odwin Fietsreizen een gerenommeerd reisagentschap in de wielerwereld. Ook gedreven recreanten hebben ondertussen hun weg hiernaartoe gevonden. 

Persoonlijke begeleiding van aankomst tot vertrek, kleinschalig, geen grote pelotons, professionele Isaac-fietsen, een uitstekende kennis van de streek, zijn enkele kenmerken van de unieke aanpak van Odwin Fietsreizen op Mallorca! Kijk op www.odwinfietsreizen.nl voor meer informatie. 

Gerelateerde artikels