Deel dit artikel:

Fiets de Alpe d’Huez op vanuit je woonkamer met de Technogym Ride

Met miljoenen zijn ze wereldwijd, de fietsers die ervan dromen om op de Alpe d’Huez, de Dolomieten of de IJslandse hooglanden te fietsen. Technogym Ride is de eerste indoorfiets met een 22-inch scherm waarmee je die ongekende ervaringen indoor beleeft.

Het scherm van de fiets geeft je meteen toegang tot apps als Zwift, Strava, of TrainingPeaks, maar ook tot entertainment-apps als Netflix en Eurosport. Daarnaast krijg je een compleet assortiment trainingsprogramma’s en -ervaringen ter beschikking die gemaakt zijn om je prestaties binnen- en buitenshuis te verbeteren.

https://www.technogym.com/

De TechnoGym Ride is ontworpen om fietsen in de buitenlucht te simuleren en realtime routes en hellingen na te bootsen. De trainingen van Technogym Ride dagen je uit om de juiste vermogenzones te bereiken en is uitgerust met echte versnellingen, waardoor je een realistisch fietsgevoel krijgt die haast hetzelfde aanvoelt als fietsen buitenshuis.

De Ride laat bovendien weinig van zich horen tijdens het gebruik ervan, en is je huisgenoten dus nauwelijks tot last. Het v-vormig frame is geschikt voor maten van 50 tot 58+. De verstelbare cranks kunnen in drie standen worden gezet, en de ‘Fast Buttons’ geven je snel toegang tot de verschillende trainingsmodi (constant vermogen, helling, FTP-percentages) en gebruiksposities.