Deel dit artikel:

Feesteditie Grinta! 100 met veel materiaalnieuws, tips, verhalen en mode

Grinta! viert feest! We zijn toe aan de honderste editie van ons blad en die mijlpaal laten we niet zomaar aan ons voorbijgaan, want Grinta! 100 is een musthave. Trek je ook een sprintje naar de krantenboer?

Grinta! 100: véél materiaalnieuws!

Drie pijlers heeft de nieuwe Grinta!. Eerst en vooral serveren we héél wat recensies van nieuw materiaal dat we al konden uitproberen. Van de Specialized Tarmac en Roubaix SL8 en de Pinarello Dogma X over Merida’s opgewaarde Silex-gravelbike en de BMC Teammachine R01 tot de nieuwste gravelgroep van Shimano. Onze rij-impressies en evaluaties lees je in Grinta! 100.

Grinta! 100: véél tips & tricks!

We informeren je niet alleen over de nieuwste fietsen die op de markt zijn. Nee, we dompelen je ook onder in het advies en de tips van maar liefst acht experten. Het gaat over gezonde voeding, voedingssupplementen, bikefitting, onderhoudstips, de keuze van je fietsschoenen en uiteraard ook over training.

En verder: véél verhalen!

Ook in Grinta! 100: inspirerende reportages. Zo fietsen we de epische wielerrit na van Eddy Merckx uit de Giro van 1968, de etappe naar drie rotspieken van Tre Cime di Lavaredo. En voor de rubriek ‘De Bergen’ fietsen we in het zog van de legendarische Franse klimmer René Vietto, de Col de Braus omhoog. Voor de gravelrubriek trekken we richting Nederlands Limburg.

Extra: modemagazine met 22 outfits

De herfst is he-le-maal in het land. En dus brengen we in kaart wat de kledijfabrikanten in hun mars hebben. 22 fietsoutfits voor het najaar passeren de revue, gefotografeerd in en om het stadion van La Gantoise. Dat alles wordt gebundeld in een extra magazinebijlage van 52 (!) bladzijden, helemaal gratis bij je Grinta!.

De nieuwe Grinta! ligt nu in de winkel, is HIER te bestellen via de webshop of HIER online te lezen via Blendle. Mis geen enkel nummer meer en abonneer je hier op Grinta! magazine >>