Deel dit artikel:

Extra dikke nieuwjaarseditie is stijlgids!

In de vorige editie van Grinta! hadden we het over rollentraining, in de allernieuwste (en extra dikke) gaan we na hoe stijlvol je 2023 doorkomt. Want fietsen doe je best in stijl; welke fietser is er immers niet gevoelig voor?

In stijl door 2023

Ongeschoren benen, te grote wieleroutfits, een ongepoetste fiets: het is allemaal not done! Daar gaat het over in Grinta! 95: over stijl! Wie zijn de tien meest stijlvolle wielrenners aller tijden?; onze tien stijltips en de tien stijlflaters die je best vermijdt; waarom Italiaanse merken schijnbaar net iets meer stijl hebben dan andere: je leest het allemaal in dit stijlnummer.

Verder: In het wiel bij Boris Devis, Cotacollen tussen La Roche en Houffalize (inclusief zwaarste Cotacol-helling!), fietsdoelen voor 2023, de Col du Granon, tal van tests en nog veel meer!

Bestel Grinta! 95 hier >>

Extra bijlage: Velofollies-beurscatalogus

Eindelijk is het weer zover: Velofollies, de totaalbeurs voor fiets en fietser, is weer van de partij na een afwezigheid van twee jaar. Van 20 tot en met 22 januari 2023 kan je in Kortrijk Xpo terecht voor hét rendez-vous van het begin van het nieuwe jaar. Bij Grinta! 95 vind je alvast de nieuwe beurscatalogus: kwestie van al wat inspiratie op te doen. O ja, Grinta! vind je straks uiteraard ook op de beurs, op stand 137 in hal 1.

Aboactie: gratis Velofollies-ticket

Wie zijn/haar Grinta!-abonnement met twee of drie jaar verlengt OF wie gewoon een abonnement voor twee of drie jaar neemt op het beste fietsmagazine op de markt, die ontvangt bovenop het gebruikelijke abonnementscadeau ook nog eens een gratis ticket voor Velofollies! Doen!

Abonneer je hier >>

Gerelateerde artikels