Deel dit artikel:

Eurosport Nutrition geeft Mallorca-reis weg

Aankoop van bijvoorbeeld een reep, gel of sportdrank van Eurosport Nutrition kan je dubbel voordeel bieden. In de eerste plaats geeft de sportvoeding je de benodigde energie onderweg. Tegelijkertijd maak je kans op prijzen uit een omvangrijk prijzenpakket. In twee stappen ding je mee.

Het prijzenpakket is goed gevuld. Hoofditem is een Mallorca Sport Experience voor twee personen (waarde: 2.250 euro). Als winnaar win je samen met een trainingsmaatje een geheel verzorgd trainingskamp op het populaire fietseiland in de Middellandse Zee. Andere prijzen zijn onder meer starttickets voor Chasing Cancellara, sets sportvoeding, een MTB-clinic voor twee personen, een gesigneerd shirt van Tour de Tietema en bidons met gesigneerde kaart van Fabian Cancellara.

Om voor één of meerdere prijzen in aanmerking te komen, doorloop je een tweetal stappen. Je scant de aankoopbon die je na aanschaf bij een fietsenzaak of webshop hebt ontvangen. Deze upload je op de winpagina. Vervolgens krijg je persoonlijk bericht als je in de prijzen bent gevallen. Deelnemen kan tot en met eind september.

Eurosport Nutrition is het merk sportvoeding dat is verbonden aan de welbekende sportzender. Het merk heeft een eigen sportvoedingslab waarin het producten voor duursporters ontwikkelt volgens recente wetenschappelijke inzichten. Eurosport Nutrition gebruikt enkel ingrediënten met een natuurlijke basis. In steeds meer Belgische en Nederlandse fietsenzaken zijn de producten verkrijgbaar, waaronder bij Fashion For Cycling en Van Eyck Sport, zowel in de winkel als online.


Gerelateerde artikels