Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Etixx Challenge: sportief amusement in klassiekermaand

Nu het coronavirus behoorlijke impact heeft op de evenementenkalender, heeft Etixx een nieuw, coronaproof initiatief gelanceerd: de Etixx Challenge. Het merk deelt wekelijks uitdagende routes, zodat je jezelf in de klassiekermaand april kunt uitleven op de fiets.

Elke vrijdag lanceert de organisatie van de Etixx Challenge een nieuwe route, telkens in een andere streek in Vlaanderen. De eerste is vorige week al onthuld (in de regio Heuvelland). De tweede (Vlaamse Ardennen) is vanaf vandaag beschikbaar, de derde (Hageland) vanaf vrijdag 16 april en de vierde vanaf vrijdag 23 april. Telkens zijn er twee afstanden.

Na inschrijving ontvang je de route-informatie per e-mail. Je krijgt er tevens een informatiebrochure bij met daarin alle nodige praktische info om er een leuke, sportieve dag van te maken. De organisatie deelt tevens een kortingscode voor de Etixx-webshop (30 procent korting op de winkeladviesprijs).

Maak kans op prijs

De Etixx Challenge moedigt je aan om de challenge te fietsen binnen de week na lancering van de route. Als je dat inderdaad doet, dan maak je kans op een prijs. Elke week geeft de organisatie twee prijzen weg (één prijs per persoon): één jaar gratis Etixx (ter waarde van 500 euro) en een duoticket voor het VIP-busje van Sport Vlaanderen – Baloise (voorjaar 2022).

Hoe maak je kans om te winnen? Heel eenvoudig! Schrijf je in voor één (of meerdere) challenges, neem een selfie op het parcours en post jouw selfie op Instagram met vermelding van de hashtag #EtixxChallenge. De twee deelnemers met de meeste likes zijn telkens de weekwinnaars.