Deel dit artikel:

Endura FS260-SL Winterjack

Om volop te kunnen genieten van winterweer.

Winterweer, toch eigenlijk wel weer eens lekker, die kou. Ademwolkjes blazen, best wel funny voor de verandering. En als de zon dan fel aan de blauwe hemel staat te blinken, wat wil je dan nog meer?

Klinkt idyllisch, maar kan het ook echt zijn, als je tenminste lekker warm aangekleed bent. Om de romantiek van een frisse winterdag te matchen met de koude realiteit heeft Endura het FS260-SL Thermal Windproof Jacket ontwikkeld. Zoals de naam aangeeft, beschermt het én tegen de wind én is het warm gevoerd. Een nauwsluitende pasvorm maakt dat het jack ook door de profs van Movistar wordt gebruikt, en verder hebben ze profijt van elastische panelen aan de achterzijde met ventilerende eigenschappen. Want ook als het koud kun je jezelf in het zweet werken.

Het jack is voorzien van winterwerende details als een dubbel gelaagde hoge kraag en verlengde manchetten die goed over de handschoenen aansluiten. Drie grote achterzakken bieden veel opbergruimte en het design is sober maar stijlvol: past bij elke outfit.

Het FS260-SL jack is verkrijgbaar in de maten S-XXL, in zwart, fel rood of hi-viz groen en kost 174,99 euro.