Deel dit artikel:

Ekoi opent pop-up store en biedt dagelijkse Ardennenrit

Stavelot is niet alleen een prima vertrekpunt voor een aangename rit, de plaats in Belgische Ardennen is ook de locatie waar je vanaf volgende week kennis kunt maken met de producten van Ekoi. Het merk heeft er van 8 tot 21 augustus zijn pop-up store.

In Stavelot, op een steenworp afstand van de watervallen van Coo, heeft Ekoi zijn eerste pop-up store. Je navigeert hiervoor naar de Avenue Pierre Clerdent 26 (4970 Coo – Stavelot). In de tijdelijke winkel krijg je de mogelijkheid om meer over huidige en nieuwe producten van Ekoi te weten te komen. Specialisten van het merk staan klaar om je de nodige uitleg en adviezen te geven. Helmen, brillen en textiel worden bovendien tegen aantrekkelijke kortingen aangeboden, zo kondigt Ekoi aan.

Er is nóg een belangrijke reden om eens een kijkje te nemen in de pop-up store van Ekoi. Elke ochtend (10.00 uur) vertrekt vanaf hier een groepsrit van circa 60 kilometer. Deze tochten worden aangevoerd door ‘mystery-ambassadeurs’ van Ekoi. Ex-wielerprofs als Johan Museeuw, Erik Breukink, Andrea Tafi en Claudio Chiappucci hebben reeds aangekondigd dat ze hiervoor naar de Belgische Ardennen trekken.