Deel dit artikel:

Eerste indruk: Castelli Espresso houdt je comfortabel in stijl

Wie de vele, stijlvolle kleuren van de Castelli Espresso-outfit ziet, zou het misschien niet denken, maar het allerbelangrijkste bij de ontwikkeling was het draagcomfort. De stoffen zijn dan ook zacht, zodat ze de huid strelen in de plaats van te omklemmen.

De nieuwe Espresso-lijn is gemaakt voor elk soort enduranceritten, van die lange zondagse tocht tot dat gezapige graveltochtje. Deze zomercollectie mixt comfort met stijl en prestaties. De materialen zijn zeer zacht en elastisch, zodat ze iedereen perfect passen. Maar er is ook op de details gelet: ondanks dat de stof niet klemt, gaan de achterzakken niet doorhangen. Je huid gaat bovendien niet verbranden, want de Espresso-outfit heeft een UPF 29-bescherming, wat betekent dat 97% van de uv-stralen afgeblokt worden.

Op de paar warmere dagen die we al hebben gehad, konden we het shirt en de bibshort al proberen en dat geroemde comfort is inderdaad duidelijk aanwezig. Die zachte stof van het shirt maar zeker ook van de broek lijken de huid te strelen, maar toch blijft alles ook goed zitten. Ben je die trend van superstrakke koersoutfits met compressie wat beu, dan is dit een uitstekend alternatief. De mouwen zijn met de laser gesneden, dus ook daar heb je geen hinderende stiksels.

Het shirt is beschikbaar in maar liefst tien kleuren, de broek in acht. Voor de dames zijn dat er respectievelijk acht en zes. Er is ook een broek zonder bretels. Dat zijn telkens effen kleuren en het logo is klein gehouden, zodat elke combinatie mogelijk is en je nooit op een negatieve manier in het oog springt.

Prijs: Espresso Jersey 120 euro – Espresso Bibshort 150 euro – Espresso short zonder bretels 130 euro

Meer info op de website van Castelli >>

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE