Deel dit artikel:

Dynamic gaat zweet in fietskleding te lijf met wasmiddel

Dynamic had al een complete lijn met fietsonderhoudsproducten, en daar komt nu iets nieuws bij: een wasmiddel voor je sportkleding. Met Washcraft verdwijnen alle sporen van zweet uit je fietsshirt en -broek, zo claimt het Nederlandse merk.

Washcraft is een plant-based wasmiddel dat volgens Dynamic verder gaat dan conventionele producten binnen deze categorie. Het merk spreekt van een geavanceerde formule met ‘actieve enzymen die niet alleen geuren elimineren, maar ze ook volledig verwijderen, zonder sporen achter te laten van je laatste zweterige avontuur’.

Betere vochtafvoer

Daarnaast moet Washcraft je kleding beschermen en de prestaties daarvan bevorderen. De afvoer van vocht zou na een wasbeurt verbeteren en daarnaast neemt het ademend vermogen toe. Dynamic heeft hiervoor naar eigen zeggen een speciaal additief toegevoegd. Je blijft bij ritten op hoge intensiteit koel en comfortabel. Dynamic heeft ook een soft touch toegevoegd, waardoor de kleding zachter aanvoelt.

Biologisch afbreekbaar

Washcraft is gemaakt van plantaardige ingrediënten. Daardoor is het wasmiddel biologisch afbreekbaar. Er zitten geen kleurstoffen in en het middel is GLDA-vrij. Dynamic produceert Washcraft in Nederland. Een fles kost 19,99 euro.