Deel dit artikel:

Duik het Heuvelland in met de volgende Coppa Grinta!

Met zes van de elf coppa Grinta!’s achter de rug is de serie van kwaliteitsvolle toertochten al over de helft. Al zes kansen om de leuke herinneringen op de fiets uit te breiden, en ook in het tweede gedeelte wacht nog veel moois. Met de Hellingenroute Heuvelland als eerstvolgende Coppa Grinta!

De Hellingenroute zijn eigenlijk twee routes die het hele jaar door bewegwijzerd zijn, maar op zondag 14 augustus ook als evenement worden gereden. Beide routes bewijzen dat het Heuvelland haar naam niet gestolen heeft, want de route schotelt de fietsliefhebber liefst 21 hellingen voor in het parcours van 58 km, en zelfs 40 hellingen bij de 115 km.

Vertrekken en aankomen gebeurt aan ontmoetingscenter de Gaper (Reningelststraat, 35 – Kemmel), gelegen in de schaduw van de Kemmelberg die je als laatste helling opwacht. Onderweg worden twee bevoorradingen aangeboden om bij te verpozen, pechvogels kunnen rekenen op bijstand en achteraf valt na te kaarten over de hellingen bij een gratis aangeboden verfrissing.

De organisatie benadrukt de hoofdregel nog eens: zoals dat bij toertochten gaat, is de Heuvellandroute geen wedstrijd maar een gezellige group ride.

Inschrijven

Inschrijven die je het voordeligst vooraf op de website. Ter plekke inschrijven op zondag 14 augustus lukt ook nog voor, voor 10 euro tegenover 8 vooraf. Vertrekken kan vanaf 7u30 tot 10 uur.

Coppa Grinta!

De Hellingenroute Heuvelland maakt deel uit van de Coppa Grinta!, een reeks van elf toertochten die zich onderscheiden door hun aantrekkelijke parcoursen, uitgebreide bevoorradingen, hartelijke gastvrijheid en perfecte accommodaties om veel fietsers te ontvangen. De elf Coppa Grinta!-tochten van 2022 zijn gespreid over het hele land en over het ganse fietsjaar.

Meer weten over de Coppa Grinta!? Klik hier.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE