Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Doe kledinginspiratie op bij BBB Cycling

Nog op zoek naar inspiratie voor wielerkleding in 2018? Voor de modebijlage Shot, die tegelijk met de laatste editie van Grinta! verscheen, poseerden Lorenzo Derycke en Maja Leye in de nieuwe kleding van BBB Cycling. Het leverde onderstaande foto’s op.

Het Trioxx materiaal waarvan Lorenzo’s Controlshield jack (129,95 euro) is gemaakt, is wind- en waterdicht op de belangrijkste plekken en houdt het jack licht. In combinatie met de anatomisch gevormde panelen belooft BBB Cycling de pasvorm van een shirt en de bescherming van een jack. De stof van de Coldshield lange broek (89,95 euro) is gebrusht om meer warmte vast te houden en aan de buitenkant van een waterafstotende laag voorzien. De Controlzone handschoenen (24,95 euro) zijn eerder voor de herfst en lente bedoeld, de Tithon helm (in dit geval in een combinatie van rood en zwart, 99,95 euro) hoort uiteraard een vast onderdeel van je outfit voor elke rit te zijn. De Avenger bril die Lorenzo in de hand houdt kost met drie verwisselbare lenzen 59,95 euro, de variant met fotochromatische lens blijft net onder de honderd euro.


Maja kiest resoluut voor high visibility. Het Transition Jersey (49,95 euro) kan je in het tussenseizoen als ‘buitenlaag’ dragen of als tussenlaag onder een winterjack of hardshell jack op de mountainbike als het bar koud is. De Coldshield broek (89,95 euro) is de damesvariant van de lange broek die Lorenzo draagt, dus met een aangepaste pasvorm voor dames, een specifiek zeem en zonder bretellen. De Kite helm (59,95 euro) en Impulse Small bril met fotochromatische lenzen (89,95 euro) zijn zowel op de racefiets als de mountainbike bruikbaar, met de vernieuwde Waterflex overschoenen houdt Maja haar voeten warm en droog. Nog een Thermoneck (24,95 euro) erbij om te voorkomen dat langs de hals koude lucht naar binnen sluipt en een paar Raceshield Windblocker handschoenen (24,95 euro) er bovenop en Maja is helemaal BBB: een Bijzonder Blije Bij.