Deel dit artikel:

Dit zijn de nieuwste producten van SKS Germany

SKS Germany kiest als een van de weinige merken al honderd jaar voor Made in Germany, in plaats van in verre landen. Kwaliteit staat altijd voorop en wordt gestaafd met veelal 5 jaar garantie.

SKS is vooral bekend van fietspompen en spatborden maar heeft haar assortiment de laatste jaren sterk verbreed. Met fietstassen, tools, stuurhouders voor smartphones en onderhoudsvloeistoffen. Onlangs presenteerden SKS haar nieuwe producten voor 2022-2023. In dit artikel belichten we er enkele.

Na 56 jaar: de nieuwe SKS RENNKOMPRESSOR NXT!

Wie kent hem niet, de RENNKOMPRESSOR, vader van alle vloerpompen. Geïntroduceerd in 1966 en sindsdien voor velen dé pomp van het wielrennen. Nu komt er een NXT-versie met nieuwe techniek, maar veel uiterlijke kenmerken van het origineel zijn behouden gebleven. Hij pompt tot 16 bar en heeft de typerende uitklapvoetjes, beukenhouten handgreep en de oerdegelijke stalen uitvoering. Ook deze pomp gaat een heel leven mee. Hij is leverbaar vanaf het eerste kwartaal van 2023. Adviesprijs: 99,99 euro.

INFINITY UNIVERSAL bagagedrager: snel te (de)monteren

Dit is de oplossing voor sportieve fietsen die tijdelijk het gemak van een bagagedrager wensen. Voor een fietsvakantie bijvoorbeeld. Deze aluminium drager weegt een kilo en kan 12 kilo dragen. Hij is voorzien van een verstelmechanisme, snelspansysteem en MIK-kliksysteem voor tasbevestiging. Leverbaar vanaf het eerste kwartaal 2023. Adviesprijs: 109,99 euro.

Uniek: spatbord aan de bagagedrager

Het INFINITY UNIVERSAL MUDGUARD spatbord bevestig je met een paar simpele handelingen aan de INFINITY-bagagedrager. De fietser, fiets en bagage worden erdoor goed beschermd. Hij is leverbaar vanaf het eerste kwartaal van 2023. Adviesprijs: 24,99 euro.

SQlab Adapter voor zadeltasje

Fiets pakken, tasje vastklikken en op weg. Deze adapter maakt dat mogelijk. Hij is geschikt voor SQ Lab Active zadels (modellen 602 + 621). De universele bevestiging past op alle SKS zadeltassen met kliksluiting. Om de zadeltas te demonteren, druk je gewoon op de ontgrendeling. Hij is leverbaar vanaf het derde kwartaal van 2022. Adviesprijs: 7,99 euro.

COMPIT FLEX: de nieuwe smartphonehouder met flexibele arm

Deze smartphonehouder met flexibele arm is ideaal in de auto of waar dan ook. De flexibele arm kan in elke gewenste positie worden gebogen en dankzij het kogelgewricht kan je mobieltje in elke hoek worden gezet, zowel horizontaal als verticaal. Zet zich vast met zuignap via een hefboommechanisme en heeft een solide bajonetsluiting voor de smartphone. Leverbaar vanaf het derde kwartaal van 2022. Adviesprijs: 19,99 euro.

Gerelateerde artikels