Deel dit artikel:

Dit zijn de nieuwe kinderfietsen van Doppler

Meer dan een jaar stak Dewo Europe in de ontwikkeling, maar vandaag is het moment suprême daar. De Belgische groothandel lanceert Doppler, een gloednieuw merk met kinderfietsen. Het eerste model gaat door het leven onder de naam Doppler Neo. Deze fiets is beschikbaar in vier maten (16, 20, 24 en 26 inch) en twee kleuren.

De nieuwe kinderfietsen die in huis bij Dewo Europe zijn ontwikkeld, hebben een geometrie die specifiek op kinderen is afgestemd en vooral het comfort, de controle en de veiligheid moeten vergroten. Voornaamste kenmerken zijn de extra brede banden, de kindgerichte geometrie, het lage frame- en vorkgewicht (aluminium), de schijfremmen en het kleurrijke ontwerp.

“Omdat we zelf ouders zijn, begrijpen we de zorgen en behoeften van andere ouders als het gaat om de veiligheid en het comfort van kinderen”, zegt CEO Jogi Sienaert. “Met de lancering van Doppler willen we een fietservaring bieden die kinderen niet alleen helpt bij hun groei en ontwikkeling, maar die ook zorgt voor gemoedsrust bij de ouders.”

Drie jaar garantie

Doppler wordt verkocht via een dealernetwerk. Het merk acht dit belangrijk, omdat je als ouder op de speciaalzaken kunt terugvallen voor service en ondersteuning. Dealers leveren de fietsen rijklaar af en zorgen bij eventuele problemen voor reparatie. Na registratie van de fiets krijg je als ouder drie jaar garantie. Doppler: “Een bewijs van het vertrouwen in de kwaliteit en duurzaamheid van onze fietsen.”

De fietsen zijn beschikbaar vanaf volgend voorjaar. Ga voor meer informatie naar de website van Doppler.

Gerelateerde artikels