Deel dit artikel:

Grinta! 90 met knaldrang

Hoogdagen voor de wielertoerist en profrenner: het fiets- en wielerseizoen gaat van start in onze contreien. Mét een nieuwe editie van Grinta!... vol knaldrang!

Check? Check!

De nieuwe Grinta! is klaar voor het voorjaar. We hebben twee lezers een complete voorjaarscheck-up bezorgd. Lees hoe je net als August en Joren zowel jezelf als je fiets klaarstoomt voor een nieuw fietsseizoen.

Nieuw: we gaan cotacollen!

Hopla! Grinta! heeft een nieuwe rubriek en die heet… ‘Cotacollen’, genoemd naar de legendarische encyclopedie met de verzameling van alle hellingen in België. Welnu, voortaan vallen we in elke Grinta! enkele pittige hellingen in een Belgische streek aan. Deze keer: het Pays des Collines en een selectie van vier côtes.

En de Racefiets van het Jaar is…

De grote apotheose van onze wedstrijd ‘Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta!’. Ontdek welke drie fietsen op het podium staan en welk merk met de juryprijs gaat lopen. De gebalde testverslagen lees je in deze Grinta!.

10 Goalgetters

In Grinta! 90 portretteren we 10 goalgetters en hun knaldrang om er wat van te maken in 2022. De ene met laagdrempelige targets, de andere met stoere doelen. Lees al hun verhalen, ambities en vragen. En herken in een van die verhalen ongetwijfeld ook jezelf.

In het wiel bij De Slimste Mens

Redactrice Joyce ging fietsen met De Slimste Mens. Geert Meyfroidt is niet alleen de bekendste intensivist van Vlaanderen, hij is ook een fervent fietser. Zelfs het afschuwelijke weer tijdens de rit kon hem niet van zijn stuk brengen. Hij heeft het over zijn favoriete fietsregio’s, het WK in Leuven, zijn trainingen, zijn kijk op de staat van het fietsen in België, en nog veel meer!

De Bergen: Sustenpas

Voor de rubriek ‘De Bergen’ slaan we deze keer de tenten op aan deze 2224 meter hoge Zwitserse Alpenpiek. Hoewel de berg misschien geen belletje doet rinkelen, toch is er een tragische Belgische connectie.

Koop Grinta! 90 HIER

Extra: Marmotte Special

De Marmotte Granfondo Alpes viert feest. Dit jaar bestaat dé topcyclo in de Franse Alpen veertig jaar. Bij Grinta! 90 krijg je er een extraatje bij: een minimagazine waarbij de magie van de Marmotte voor jou wordt ontsloten.

Meer over de Marmotte