Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit is het ‘kunstwerk’ waarmee Wout Van Aert Parijs-Roubaix rijdt

Een prettige verrassing voor Wout Van Aert: in het hotel kreeg de beresterke coureur van Veranda's Willems-Crélan dinsdagavond zijn fiets voor Parijs-Roubaix te zien. Of beter gezegd: zijn kunstwerk. Woensdag gaat hij hier al mee op verkenning in Noord-Frankrijk.

Mensen die dicht op Van Aert staan werkten de afgelopen tijd in het diepste geheim aan de speciale Stevens-fiets. De renner zelf wist er helemaal niets van. Pas dinsdagavond, een dag voor de verkenning van de klassieker, kreeg hij het kunststukje voor het eerst te zien. Het lakwerk van het Stevens-frame is voorzien van kasseien en op het balhoofd zien we het gezicht van Van Aert terug.

Het is niemand minder dan David Meirhaeghe, de broer van…, die het kunstwerk op maat heeft gemaakt. Meirhaeghe is met M-Level gespecialiseerd in onder meer custom lakwerk. Grinta!, dat de beelden exclusief toegestuurd kreeg, hoopt van harte dat het bijzondere cadeau Van Aert zal inspireren om zondag in Parijs-Roubaix ook voor een kunststukje te zorgen… Wij duimen mee!Gerelateerde artikels