Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit is de nieuwe bril van 100% en Peter Sagan

Peter Sagan is niet alleen zot op de wielersport, hij houdt ook van een goede uitstraling. Wielrennen en goede looks komen samen in de Glendale, de bril die hij en 100% samen introduceren. De Glendale is een retro performance bril met een klassieke fashion look.

“Ik heb heel weinig vrije tijd buiten mijn trainingen, wedstrijden en mediaoptredens. Twee jaar geleden, toen we de krachten bundelden met 100%, brachten we samen vrije tijd door in Zuid-Californië. Ik herinner me onder meer onze gemeenschappelijke liefde voor design en Amerikaanse vintage muscle cars. Sindsdien werkten we samen met het creatieve team van 100% aan een unieke bril. Het resultaat is de nieuwe vintage Glendale, een retro performance bril met een klassieke fashion look”, zegt de ex-wereldkampioen in een mediabericht van 100%.

Hoogwaardige bril

Het design van deze vintage bril is gebaseerd op de vintage Barstow Goggle. De bril (winkeladviesprijs: 190 euro) bestaat uit een hoogwaardig frame en lenzen die goed presteren als het gaat om helderheid, comfort en bescherming. De bril is zo geconstrueerd dat fietsers de neusbrug en beentjes kunnen aanpassen aan hun persoonlijke voorkeur. Het Glendale-assortiment bestaat uit vier kleuren met aangepaste lezen.

Gerelateerde artikels