Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dit is de nieuwe 100%-bril van Peter Sagan

Viel jullie het tijdens de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix ook op? Peter Sagan reed niet met de Speedcraft Air van 100%, maar met een complete nieuw model van het merk: de S2. Deze sportbril is gemaakt voor successen in koers en zeker ook voor alledaagse trainingen van ‘gewone stervelingen’.

De S2 is duidelijk herkenbaar als 100%-bril. Het fijne is dat je 360 graden zicht hebt, mede dankzij een speciale lasertechniek. Daardoor vergroot de veiligheid – je hebt per slot van rekening vrij zicht – en het comfort. Over comfort gesproken: de contactpunten met het gezicht en de neus zijn aangenaam, want hier heeft de producent rubber gebruikt. Daardoor blijft de nieuwe sportbril van 100% goed op zijn plaats zitten.

De S2 is er in meerdere uitvoeringen met verschillende lenzen. Eén daarvan is de HiPER-lens. Deze maakt de kleurverschillen en het contrast sterker, waardoor je alles nog scherper waarneemt. De S2 met HiPER-lens is verkrijgbaar voor 200 euro. De S2 met Mirror-/ Flash Gold-lens heb je voor 180 euro en de S2 met Smoke-lens kost 160 euro.