Deel dit artikel:

Dit doet Grinta! op Velofollies

Grinta! nodigt iedereen die zot is van fietsen uit op zijn Velofollies-stand (nr. 112) in hal 1.

Hier enkele activiteiten van Grinta! op de beurs Velofollies, die van vrijdag 15 tot en met zondag 17 januari doorgaat in de hallen van Kortrijk Xpo.   

Toon Grinta! op de beurs
Grinta! heeft zijn eigen übercoole magazineoutfit. Wie lid is van Gruppo Sportivo Grinta! en met ons shirt rondloopt op de beurs, ontvangt een leuk cadeautje. Wie tijdens Velofollies beslist om onze outfit aan te schaffen natuurlijk ook!

Kwaremont Koerse Kaffee
Het praatcafé in hal 6 wordt omgedoopt tot Kwaremont Koerse Kaffee en het is Grinta! dat tijdens de beurs alle praatsessies in goede banen leidt. Grinta!-hoofdredacteur Frederik Backelandt verwelkomt heel wat schoon wielervolk onder wie Paul Van Den Bosch, Lucien Van Impe en Nick Nuyens. Kom luisteren bij een lekkere Kwaremont!

Giftbag voor onze abonnees
Onze abonnees worden verwend. Zowel onze trouwe abonnees als de nieuwe die tijdens Velofollies handig gebruik maken van één onze beursacties. Zij krijgen een giftbag met enkele toffe gadgets erin zoals een flesje Kwaremont-bier en een blikje Red Bull.

Word Koning van de Muur
Op de slotdag van Velofollies organiseren Grinta! en Tacx al enkele jaren de rollenwedstrijd ‘Koning van de Muur’. Dat is dit jaar niet anders. Trap jij het hardst omhoog op de kasseien van de Muur van Geraardsbergen? Let’s find out! Schrijf je in door te mailen naar koning@grinta.be. Er is een klassement voor dames en heren. Licentiehouders worden niet toegelaten. De snelste stoempers maken aanspraak op supermooie prijzen!  

Gerelateerde artikels

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE