Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De vernieuwde Sorpasso Bibtight maakt je winterproof

In de winter zijn de temperaturen soms bijzonder laag. Je wilt graag trainen, maar de kou houdt je tegen. Met de Sorpasso Bibtight van Castelli ben je optimaal beschermd en stap je gemakkelijker over de drempel. Voor deze winter is het design vernieuwd.

De Sorpasso Bibtight is volgens Castelli haar beste winterbroek. Deze levert veel comfort en biedt bovendien een goede pasvorm. Dit is te danken aan de combinatie van de Thermoflex Core2-stof en Castelli’s standaard Fleece Thermoflex-stof. De Core 2-stof is voorzien van polyester aan de binnenkant en nylon aan de buitenkant. De combinatie van beide materialen zorgt voor warmte bij koude temperaturen en goede vochtregeling bij minder koude temperaturen. Deze stof geeft je de nodige windbescherming maar is gelimiteerd in stretch. Voor die stretch zorgt de Thermoflex stof.

Het totaalplaatje is een broek die je optimale compressie biedt en je bewegingen volgt. De Sorpasso Bibtight is geschikt voor verschillende temperaturen, van koele tot koude weeromstandigheden. Voor deze winter heeft Castelli het design geüpdatet. Ook is er een ondersteuningsband aan de lende toegevoegd voor een nog betere pasvorm.

Enkele pluspunten:

  • Thermoflex Core Due-stof aan de voorzijde en op de knieën voor extra bescherming
  • Thermoflex op de rug, onderaan de benen en de dijen voor maximale rekbaarheid
  • Castelli schaduw wordmark
  • 3D ondersteuningsband aan de lende voor optimale pasvorm
  • Platte bretellen voor extra comfort GIRO3-grippers aan de enkels houden de pijpen op hun plaats en passen perfect rond de overschoen
  • YKK® Camlock-rits aan de enkels met reflecterende strip
  • Progetto X2 zeem voor optimaal comfort