Deel dit artikel:

De Panne Beach Endurance opent voorinschrijving

Wil je na een lang wegseizoen wat afwisseling? Beachracing kan een leuk en aantrekkelijk alternatief zijn. Op zondag 27 november is er De Panne Beach Endurance. De inschrijving voor deze strandrace is nu geopend.

De Panne Beach Endurance (afstand: 52 kilometer) is een internationale strandrace voor mountainbikers. Jaarlijks komen meer dan duizend deelnemers uit zes landen naar de start van de grootste strandwedstrijd van België. Kenmerkende ingrediënten van De Panne Beach Endurance zijn onder meer de explosieve massastart in De Panne en het uitstapje naar Frankrijk met de bevoorrading in Bray-Dunes en de beklimming bij camping Le Perroquet.

Enkel voorinschrijving

Voorinschrijving is noodzakelijk voor wie wil deelnemen. Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk. Tussen 7.00 en 9.00 uur is het mogelijk de startnummers af te halen. Eventueel kun je ook voor een ontbijt kiezen. De startboxen openen om 8.45 uur en sluiten om 9.15 uur. Klokslag 9.30 uur klinkt het startschot. Na het vertrek is er ook nog de Kids Strandrace (9.35 uur).

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE