Deel dit artikel:

De nieuwste producten van SKS Germany

SKS Germany ontwikkelt en produceert al honderd jaar fietsaccessoires in Duitsland.Kwaliteit staat altijd voorop en wordt gestaafd met veelal 5 jaar garantie. SKS is vooral bekend van fietspompen en spatborden maar heeft haar assortiment de laatste jaren sterk verbreed. Met fietstassen, tooltjes stuurhouders voor smartphones en onderhoudsvloeistoffen. Eerder presenteerden we al een serie nieuwe SKS-producten voor seizoen 2022-2023. In dit artikel belichten we weer een aantal.

COMPIT+/POWER. Je mobieltje geladen tijdens lange tochten

COMPIT is de bestverkopende SKS-smartphonehouder. Het is de enige smartphone stuurhouder met de mogelijkheid van een geïntegreerde powerbank. COMPIT komt nu in een extra complete verpakking, waar alles inzit voor elke fiets of e-bike. Plus naar wens een zeer krachtige powerbank van 10.000 mAh, die draadloos laadt en een snellaad-functie heeft. Op de stuurhouder kan je mobieltje met powerbank zowel horizontaal als verticaal worden gezet, met een verstelbare invalshoek om het scherm altijd leesbaar te houden. Adviesprijs incl. powerbank 79,99 euro. Beschikbaar in het eerste kwartaal van 2023.

COM/PAD. Inductieladen op de e-bike

COM/PAD is geen powerbank maar een heel compact inductiesnellaadstation dat je op de COMPIT-stuurhouder draait met een solide bajonetsluiting. Aan de bovenkant van de COM/PAD draai je op dezelfde manier je telefoon erop, in een COMPIT hoesje. Het station wordt dan gevoed door de e-bike accu, dus je mobiel blijft heel lang actief. Adviesprijs 44,99 euro. Beschikbaar in het derde kwartaal van 2022.

DUAL SC. Extra compact met zijingang voor bidon

De DUAL SC bidonhouder geeft aan de zijkant toegang tot een bidon. Dat is heel praktisch en maakt deze houder ook geschikt voor kleinere frames. Elke DUAL bidonhouder is geproduceerd uit gerecyclede koolstofvezels met slagvast polyamide. Dat maakt de houder bijzonder licht en tegelijkertijd zeer solide. Adviesprijs 19,99 euro. Beschikbaar in het derde kwartaal van 2022

CAGE SHIFTER. Altijd een passende bidonhouder

Vaak past een bidonhouder niet precies op de boorgaten in het fietsframe. Daar heeft SKS Germany iets op bedacht: de CAGE SHIFTER. Deze houder heeft verlengde uitsparingen, waarmee je de bidonhoudergaten 1,5 tot 4,5 cm kunt verschuiven. Zo maak je elke bidonhouder passend voor je frame. Mooi plat en onopvallend ontwerp en van lichtgewicht polycarbonaat. Adviesprijs 9,99 euro. Beschikbaar in het derde kwartaal van 2022.

CAGE SHIFTER +

Met de universele CAGE SHIFTER+ kunnen de bidonhoudergaten in het frame eveneens 1,5 tot 4,5 cm worden verschoven. Ook heeft de CAGE SHIFTER+ een flexibel bevestigingssysteem met zijmontage, met rubber gevoerde klittenband. Gemaakt van lichtgewicht polycarbonaat. Ideaal voor het meenemen van binnenband, minipompje of minitool. Adviesprijs 19,99 euro. Beschikbaar in het derde kwartaal van 2022

BLUEMELS CABLE 28”. Met kabelbegeleiding

Over de kwaliteiten van de SKS BLUEMELS spatboden hoeven we niet veel te vertellen, ze zijn al jarenlang toonaangevend in kwaliteit, duurzaamheid en design. Nieuw zijn de BLUEMELS CABLE spatborden, geschikt voor een bandbreedte van 45 tot 55 mm. Bijzonder is het innovatieve kabelgeleidingssysteem, waarbij de kabels met clips worden vastgezet. Set adviesprijs 49,99 euro. Alleen achterspatbord 19,99 euro. Beschikbaar in het derde kwartaal van 2022.

BLUEMELS STRIPES 28”. Strak in krijtstreep

Nu nog breder, langer en stijlvoller! De matzwarte SKS spatbordenset BLUEMELS STRIPES in een grijze krijtstreeplook geeft je fiets een extra moderne uitstraling. Zwarte stangen en randbescherming met SKS-logo maken de strakke look helemaal af. De verlengde profielen beschermen optimaal tegen spatwater en vuil. Set adviesprijs 54,99 euro. Beschikbaar in het derde kwartaal van 2022.

AIRSPY TL SET. Voor tubeless banden

Dit digitale bandenspanningscontrolesysteem is er nu ook voor tubeless banden. De AIRSPY TL heeft een geïntegreerd aluminium ventiel waarmee deze op tubeless banden is te gebruiken. Het controleert continu de (ingestelde) bandenspanning en waarschuwt tijdig bij afwijkingen. De gegevens worden draadloos verzonden en zijn af te lezen op Garmin fietscomputers of op je smartphone met de SKS MYBIKE app. Adviesprijs 99,99 euro. Beschikbaar in het derde kwartaal van 2022.

Kijk hier voor alle nieuwe producten van SKS Germany.