Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De geest van ‘Lucho’ waart weer rond

Colombiaanse energierepen vanaf nu in de Benelux te koop.

Bocadillos zijn originele Colombiaanse  energiebars. Colombiaanse fietsers nemen reeds generaties lang 1 of meerdere bocadillos mee in hun uitrusting alvorens te vertrekken op een fietstocht. Dankzij Lucho Dillitos kunt u nu ook genieten van de heerlijke smaak van deze natuurlijke energiebron.

Een bar en gel gerold in één
Een bocadillo is een solide blok van Guave pasta die droog aanvoelt maar onmiddellijk smelt in de mond. Elk blok is een natuurlijke smakelijke bron van energie, de blokken zijn klein en vlot weg te steken, ze smelten niet en kleven niet aan elkaar.

Er zitten slechts 2 ingrediënten in Lucho Dillitos klassieke bocadillo, beide 100% natuurlijk: Guave (85%) en suiker (15%). Niets anders. Geen toevoegingen, geen bewaarmiddelen, geen aroma’s. Zelfs de afzonderlijke verpakking is natuurlijk, want Lucho Dillitos bocadillo’s zijn verpakt in een biologisch afbreekbaar gedroogd blad!

Het belangrijkste ingrediënt van Lucho Dillitos bocadillo is Guave, door vele beschouwd als een superfruit, boordevol vitaminen en mineralen maar ook als grote bron van natuurlijke energie. Elk blok is makkelijk te eten en te verteren, en is rijk aan koolhydraten om een belangrijke energieboost te geven.

Ter ere van Luis Herrera
Hun merknaam danken de bocadillos aan Luis ‘Lucho’ Herrera, de Colombiaanse wielrenner die in 1985 de eerste renner werd uit een niet-Europees land die de befaamde bolletjestrui in de Tour de France won, een overwinning die hij twee jaar later herhaalde. Zijn geschiedenis wordt geëerd door het merk Lucho Dillitos (kleine Lucho’s) te noemen. Leuke naam, die ook een beetje aan ‘delicious’ doet denken. We krijgen nu al zin in dat tot nog toe onbekende geheime voedsel van de Colombianen!

Echte voeding voor atleten
• Maximale houdbaarheidstermijn van 1 jaar.
• Zijn vlot weg te steken, ze smelten niet en kleven niet aan elkaar.
• Beschikbaar in de smaken Classic, Koffie of Framboos

Naast de traditionele doos van 12 stuks klassieke bocadillos, is er ook een eenvoudige verpakking beschikbaar van 10 stuks.

Alle info op www.luchodillitos.be

Gerelateerde artikels