Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De Fiandre Norain Light Top: voor als het regent, waait en zonnig is

We weten dat het voorjaar vele gezichten kent. Deze dagen liggen de temperaturen uitzonderlijk hoog, maar komende week kunnen regen en wind zomaar de kop opsteken. De Fiandre Light Norain Top staat je onder uiteenlopende omstandigheden bij.

De Fiandre Light Norain Top is gemaakt voor die net iets te frisse ochtendritjes of wanneer een kleine plensbui in de lucht hangt. Je draagt hem bij temperaturen van 10 tot 20 graden.

Is het zonnig, dan geniet je van extra ademend vermogen dankzij de Norain Light-stof op de achterzijde. Is er veel wind, dan is er ook geen man overboord. Windshield op de voorzijde houdt alles netjes tegen. Zijn er voorjaarsbuien? Dan is de Fiandre Norain zelfs in zijn sas. Het kledingstuk excelleert dankzij de speciale techniek op de voorzijde (durable water repellent treatment) en de Norain-stof op de rug. Het water parelt er netjes af.

De update van de Fiandre Light Norain Top voorziet nu ook in drie achterzakken. Daardoor ben je ook met enkel een baselayer onderaan perfect gewapend en weet je elke rit comfortabel door te komen. Vraag maar aan Peter Sagan en zijn kompanen hoe vaak ze dit item verkiezen als ze in de Lage Landen komen koersen.

De pluspunten op een rij:
• Stretch windproof stof op de voorzijde en over de schouderpartij en bovenarmen 
• Norain Light-stof op de rug waardoor het water eraf parelt en het ademend vermogen uitstekend blijft 
• Het achterpand is dermate verstevigd dat de achterzakken niet doorhangen 
• YKK Vislon rits met een stormflap om de wind goed buiten te houden 
• Drie achterzakken 
• Achterop zit een reflecterende strip met heat transfer

De winkeladviesprijs bedraagt 140 euro. De Fiandre Light Norain Top is verkrijgbaar in drie kleuren: fluogeel, oranje en zwart.