Deel dit artikel:

CycleOps introduceert Hammer

Stilste fietstrainer op de markt werkt met alle gangbare apps.

CycleOps, sponsor van Pro Tour Team Trek Sagafredo en marktleider in fietstrainers in Amerika, lanceert een nieuwe fietstrainer: de Hammer. 

Het toestel zou de stilste fietstrainer op de markt zijn (60 dB) en kan aangestuurd worden met om het even welke moderne software of app (Zwift, TrainerRoad, CycleOps, alle andere apps…).
Bovendien werkt CycleOps momenteel aan een gratis app die over een paar maanden beschikbaar zal zijn en die gebruikt kan worden op elk elektronisch toestel van CycleOps. 

De troeven van de Hammer zijn gebruiksvriendelijkheid (gemakkelijk op te vouwen en te dragen), kleine afmetingen (in opgevouwen toestand), duurzaamheid (je krijgt er een levenslange garantie op).

Voortbordurend op de knowhow die Saris, het moederbedrijf van CycleOps, opgedaan heeft met de bekende Powertap-vermogensmeters, functioneer de Hammer uiterst nauwkeurig en snel: de weerstand van het gepatenteerde vliegwiel reageert onmiddellijk op een verhoogde of verlaagde weerstand. Het maximale wattage van de trainer is 2.000 Watt bij een maximaal hellingspercentage van 20 %.

De adviesprijs van de Hammer is 1.299 euro.