Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cortina: blauw fietspadbord moet met de tijd mee

Iedereen weet wat een rond, blauw bord met daarop afgebeeld een witte fiets betekent. Kruitbosch, producent van Cortina, wil het bord echter aanpassen. Want, zo zegt men, het huidige bord is hopeloos verouderd.

Een woordvoerder van Kruitbosch over het nieuwe fietsbord: “De meeste Nederlanders hebben tegenwoordig een fiets met voorrek, zeker jongeren. Daarom starten wij met ons fietsmerk Cortina een actie om de oude fietsborden te vervangen door een meer actuele variant.”

De producent paste het vertrouwde bord iets aan. Het witte fietsje werd vervangen door een e-bike met voorrek. Met de actie ‘C Owns The Streets’ daagt Kruitbosch iedereen uit om de nieuwe verkeersborden te spotten. Dat kan aan de hand van hints die het merk via sociale media geeft.

Via een speciale website konden mensen hun favoriete speelsteden in België en Nederland nomineren. De daadwerkelijke bordenjacht vindt plaat in de tien populairste steden. Deze begint vandaag, op vrijdag 28 december (11.00 uur) met de bekendmaking van de speelsteden. Degene die als eerste een fietsbord van Cortina claimt in een stad is winnaar en maakt kans op de hoofdprijs: een Cortina E-U4 Transport e-bike.

Gerelateerde artikels