Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Contador voegt zich bij Van der Poels merk in voedingssupplementen

4Gold is een samenwerking aangegaan met Alberto Contador. De gepensioneerde Spaanse prof gebruikte de sportvoeding van het merk recentelijk al tijdens het vestigen van zijn Everesting-wereldrecord.

Het Belgische 4Gold, mede opgericht door Mathieu van der Poel, beschouwt de samenwerking met Contador als een volgende stap in de internationalisering van het merk in voedingssupplementen. Het bedrijf is reeds actief in meerdere landen en hanteert een exclusief online distributiemodel.

Mathieu van der Poel: “Ik ben erg blij dat Alberto – die ik altijd heb bewonderd om zijn strijdlustige rijstijl en die als topsporter zeer goed in staat is om de kwaliteit en de voordelen van voedingssupplementen te beoordelen – zich bij ons heeft aangesloten om de unieke aanpak van ons merk en de kwaliteit van onze producten te vertegenwoordigen.”

Alberto Contador: “Ik ben oprecht blij om deel uit te maken van 4Gold. Hoewel ik de professionele wielersport verlaten heb, train ik uiteindelijk net zo veel of zelfs meer dan toen ik actief was. Door mijn vriendschap met Mathieu ben ik hun producten voor mijn training gaan uitproberen. Ik ben er trots op deel uit te maken van deze ploeg, om de ambassadeursstatus met Mathieu te delen. Laten we hopen dat het voor een lange tijd is en dat we erin slagen om heel snel samen op de fiets te gaan.”