Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

COMPIT: eersteklas smartphonehouder voor alle type fietsen

COMPIT is dé smartphonehouder van dit moment. Hij wordt gemonteerd op allerlei fietsen, ook op racefietsen en mountainbikes.

COMPIT is een must voor elke fietser die voor gemak en veilig fietsen kiest én een boete van de politie voor bellen op de fiets wil voorkomen. Overigens heeft ook de politie gekozen voor COMPIT. De stuurhouders zitten op patrolbikes van agenten. Met de smartphone aan het stuur wordt de functie van ritcomputer en navigatie ingevuld. Handig daarbij is de gratis SKS MYBIKE app van SKS Germany.

Solide bajonetsluiting

De stuurhouder voor de smartphone is modern gevormd. Je smartphone gaat in een passende cover, met een solide bajonetsluiting draai je hem op de stuurhouder. Naar wens is hij leverbaar met een geïntegreerde powerbank (+COM/UNIT), die vrijwel onzichtbaar aan de achterkant van de smartphone wordt bevestigd. Het geheel draait dan weer op de stuurhouder, eveneens met een forse bajonetsluiting. De powerbank kan draadloos opladen en is voorzien van een NFC-chip. Daarmee starten bepaalde apps direct op.

Doorontwikkeling

Het COMPIT-systeem wordt steeds verder doorontwikkeld. Zo is er nu COMPIT/STEM, waarmee je de COMPIT-houder op de stuurpen kan monteren. Dit is ideaal voor (e-)mountainbikes met een stuurklem van 35 millimeter. Ook is er nu de COM/SMARTBAG, een watervaste universele smartphonetas die met mobieltje op de COMPIT-houder geplaatst kan worden. De transparante voorzijde maakt vingerdrukontgrendeling mogelijk. Wie een bidonhouder aan het stuur wil, kiest het COM / CAGE VELO-bidonhoudersysteem. Met COM/ADD kan er ook een lamp aan de COMPIT-houder worden bevestigd.

Download gratis de SKS MYBIKE app

Wil je ontspannen fietsen? Download dan gratis de SKS MYBIKE app. Hiermee heb je toegang tot rijgegevens, fietsnavigatie, routeregistratie, bandendrukcalculator, informatie over fietsdealers in de buurt en zelfs weerswaarschuwingen. Ook biedt de app een digitale fietsbel en een fietspas, met alle belangrijke gegevens van je fiets, inclusief foto’s. De app kan worden gedownload vanuit de App Store of Google Play Store

Adviesprijzen

  • COMPIT/E+ houder (met powerbank): 79,99 euro
  • COMPIT COVER (voor meeste modellen): 14,99 euro
  • COMPIT Universele oplossing (indien geen passende cover): 9,99 euro
  • COMPIT STEM: 24,99 euro
  • COM/SMARTBAG: 19,99 euro
  • COM / CAGE VELO 14,99 euro