Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

CloseTheGap brengt nieuwe HideMyBell-houders met stalen belklepel

CloseTheGap heeft haar HideMyBell-assortiment aangepast. Nieuw zijn de HideMyBell regular2 en insider2 computerhouders met subtiel geïntegreerde bel.

De grootste aanpassing is de robuuste stalen belklepel met een messing hamer. Deze activeert de bel met een klank van 95 dB. De klepel is gemakkelijk bedienbaar vanaf de zijkant zonder dat je naar de trekker hoeft te zoeken. Het maakt daarbij niet uit of je zomer- of winterhandschoenen draagt. Beide nieuwe HideMyBell-houder worden geleverd met aansluitingen voor Garmin, Wahoo, Bryton, Polar, Mio en Lezyne. De regular2 heeft ook een bevestigingspunt voor een GoPro of lamp aansluiting.

HideMyBell regular2

De regular2 (47 gram) staat bekend als functioneel en divers. Hij heeft namelijk niet alleen een geïntegreerde bel, maar ook de mogelijkheid om accessoires eronder te plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld een GoPro of een lamp bevestigen. Dit maakt de regular2 prettig voor iedereen die een functionele cockpit wil met een cleane uitstraling met veel gebruiksgemak.

De fietscomputer is bij de regular2 verlaagd gemonteerd, gelijk met de bovenkant van het stuur. Zo zijn het touchscreen en de knoppen gemakkelijker en veiliger te gebruiken. Daarbij zit de fietscomputer aerodynamisch voor de stuurnok. De houder bevat nu ook een tweedelig stuurklemontwerp voor eenvoudige installatie. Dit concept is overgenomen van de carbon zusterlijn (raceday sl) die ontworpen is voor het Team Jumbo-Visma.

HideMyBell insider2

De insider2 (52 gram), compatibel met zowel 35 als 31,8 millimeter sturen, is een goede keuze voor MTB- of graveltoepassingen. Hij zit boven het stuur en de stuurpen gemonteerd. Met een montage aan de voorzijde zou er grotere kans  zijn op frontale impactschade of zouden fietspassen en de houder elkaar in de weg kunnen zitten. Ook leent de houder zich voor evenementen waar een stuurbord nodig is. Door de bel strak tegen de zijkant van de stuurpen te plaatsen, is er geen risico op contact met de knieën. De flexibele klemring maakt snelle installatie mogelijk.

De nieuwe computerhouders hebben een adviesprijs van 39,95 euro.

Gerelateerde artikels