Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Classics Collection kleding van Mavic

Gelimiteerde oplage wieleroutfit geïnspireerd op de klassiekers.

Nog net voor Parijs-Roubaix presenteert Mavic zijn nieuwste kledingcollectie: de Classics Collection. Een outfit van top tot teen, in een opvallend design, dat verwijst naar de Hel van het Noorden, dus met scherpe, ruwe kantjes eraan.

De set bestaat uit een cap (30 euro) en de Classics Cosmic koerstrui (80 euro), die niet alleen voor het ruwe kasseienwerk geschikt is maar ook in zomerse omstandigheden nog prima zijn werk doet, aldus Mavic, dankzij het Ride Wick materiaal, dat voor een goede temperatuurhuishouding zorgt.

Natuurlijk is er ook een Classics Cosmic koersbroek (150 euro), die een Ergo 30 Pro Endurance zeem heeft, waarin een meerlaags Otholite memoryfoam verwerkt is. Goed voor urenlang onafgebroken fietsen, aldus de Franse fabrikant.

Ten slotte zijn er de Classics Cosmic Pro LTD schoenen (275 euro). Prachtige exemplaren, al zeggen we het zelf, daar val je mee op. Een Endofit tong moet je voeten een sok-achtige pasvorm doen gewaarworden, en met twee Ergo Dial’s (Mavic’s eigen sluitsysteem) snoer je de schoen vast.

Gerelateerde artikels