Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Chef d’Equipe: nieuw merk vrijetijdskleding voor fietsers

Chef d’Equipe is live gegaan met zijn nieuwe website. Het merk biedt een keur aan vrijetijdskleding voor mensen die een passie hebben voor fietsen.

Het merk is vernoemd naar de opa van medeoprichter Laurens van Gestel. Harrie van Gestel was in 1984 tijdens de Olympische Spelen in Los Angeles chef d’equipe van de Nederlandse wielerploeg. Het was zijn taak om de organisatie achter de 100 kilometer ploegenachtervolging in goede banen leiden. De Nederlandse ploeg, met Maarten Ducrot, Johan Alberts, Erik Breukink en Gert Jacobs, rook een medaille. Groot obstakel was dat Van Gestel geen Engels sprak. Daardoor misten de heren hun verkenningsronde. De Nederlandse equipe werd uiteindelijk vierde. Chef d’Equipe heeft zijn naam ontleend aan dat moment uit de Nederlandse sporthistorie.

Het merk heeft vrijetijdskleding en accessoires voor als het fietsen is gedaan en er ruimte is voor ontspanning. In de eerste collectie is gekozen voor een aantal gevarieerde designs. Zo is de legendarische uitspraak ‘Parijs is nog ver’ gevisualiseerd. Er is een Grinta-design, waarbij een grimas op het gezicht het bikkelen verraadt. Een minimalistisch ontwerp beeldt het vooraanzicht van een klassieke racefiets uit en voor de doe-het-zelvers is er de Mechanieker. Ga naar chefdequipe.cc.