Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Carbon G-Chrono+ nieuwe highlight

De 2016-2017 collectie van Gaerne biedt heel wat moois.

Eén van de highlights van de 2016-2017 collectie van Gaerne is de Carbon G-Chrono+, een schoen die op alle vlakken het beste biedt wat de Italiaanse schoenmaker te bieden heeft.

Draagcomfort komt van de bewezen Gaerne-leest, terwijl drukpunten op de bovenvoet worden vermeden door het gebruik van twee BOA L6 draaikliksluitingen. Een EPS Comfort binnenzool met een tarsale steunzone en perforaties om het juiste microklimaat mogelijk te maken, ronden de binnenkant af.
Verdere ventilatie vindt plaats door laserperforaties in het microfiber bovenwerk van de schoen, maar ook de nieuwe anatomische tong is geoptimaliseerd om te warme voeten tegen te gaan.

Een nieuw anatomische hielcup die niet kan vervormen, zorgt voor de nodige stabiliteit van de voet in de schoen. Aan de buitenkant zijn reflectie-inserts aangebracht zodat je bij weinig licht beter wordt opgemerkt.

Wat de buitenzool betreft, biedt Gaerne twee keuzemogelijkheden. Bij de duurdere versie Carbon G-Chrono+ (299,90 euro) is de zool van lichtgewicht carbon, uiteraard zo stijf als nodig en met twee luchtkanalen om verkoeling binnen te laten.

De Composite Carbon G-Chrono+ heeft een buitenzool van nylon die versterkt is met carbon, voor een meer budgetvriendelijk compromis tussen lichtgewicht en stijfheid: hij kost 259,90 euro.

De schoenen zijn er in 4 kleurstellingen. Zwart, wit, blauw en geel. (RVS)

Gerelateerde artikels