Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Canyon eert Kraftwerk met 21 unieke fietsen

In Grinta! 62 kan je momenteel de Duitsland special lezen. Bij Canyon, de Duitse leverancier van Movistar en Team Katusha, zijn ze duidelijk fan van Kraftwerk, ook al van Duitse origine. Roman Arnold, stichter en CEO van Canyon, danste als kind op de tonen van Kraftwerk en wordt op vandaag nog steeds geïnspireerd door hun muziek. Als hommage aan de groep maken ze een gelimiteerde reeks van 21 Ultimate CF SLX Kraftwerk fietsen.

Alleen het beste is goed voor deze unieke fiets. Het prijzenwinnende frame wordt gecombineerd met een SRAM wireless eTap groep en een ZIPP 303 Firecrest wielset. Maar vooral het design zal in het oog springen. Het unieke patroon is van de hand van Ralf Hutter zelf en kostte het design team van Canyon zeven uren per frameset. Eens klaar, komt er een doorzichtige beschermlaag overheen om jarenlang in de kijker te lopen.

De fiets wordt online te koop aangeboden op www.canyon.com vanaf 3 juli (12.00 uur). De bolide zal geleverd worden in een speciale bike guard met bijhorend verrassingspakket. Over de som die je daarvoor moet betalen, tasten we voorlopig in het duister.

Gerelateerde artikels