Deel dit artikel:

Canyon biedt samen met Il Magistrale een lokale koffieblend

Dat koffie en wielrennen uitstekend samengaan, laten ook Il Magistrale Cycling Coffee en Canyon zien. Het direct-to-consumer fietsmerk en de koffieaanbieder bieden samen een nieuwe koffie aan: de Canyon Backyard Brew. Die is gemaakt in de spreekwoordelijke achtertuin van beide bedrijven.

Lokale productie is hetgeen de koffie van Canyon Benelux en Il Magistrale Cycling Coffee kenmerkt. “Tussen de thuisbasis van Canyon in Eindhoven en Il Magistrale in Heeze ligt een ongelofelijk mooi natuurgebied dat we allebei onze achtertuin mogen noemen. Dit gebied heeft ons geïnspireerd om deze koffie te creëren”, stelt aldus Bas van den Heuvel, eigenaar van Il Magistrale Cycling Coffee.

Canyon en Il Magistrale Cycling Coffee hopen samen dat fietsers ook het lokale avontuur aangaan en de eigen thuisomgeving leren ontdekken. Want er ligt zoveel moois voor het oprapen, stellen de initiatiefnemers. Een goede koffie is daarbij vaak meer dan welkom, zo zweren veel sportieve fietsers.

Korting op Canyon-fiets

De blend van de Canyon Backyard Brew is zorgvuldig samengesteld van arabica bonen uit Brazilië en Ethiopië. Sinds vandaag is de Canyon Backyard Brew exclusief verkrijgbaar in de webshop van Il Magistrale Cycling Coffee. Als extraatje staat er op elke zak koffie een unieke kortingscode waarmee je 5 procent korting krijgt op de aanschaf van een nieuwe Canyon. Deze speciale aanbieding is geldig tot 12 september van dit jaar.

Gerelateerde artikels