Deel dit artikel:

Camelbak sponsort Marianne Vos

Specialist in drinkoplossingen promoot producten voor de fietsende vrouw.

CamelBak voegt de Nederlandse wielrenster Marianne Vos toe aan haar team! Het Amerikaanse merk, dat sinds lange tijd marktleider is op het gebied van drinkoplossingen en het doel heeft om drinken onder het fietsen zo eenvoudig mogelijk te maken, is voor 2016 de samenwerking aangegaan met de topwielrenster.

Marianne Vos, Nederlands veldrijdster en wielrenster, maakt momenteel deel uit van het RaboLiv team. Ze is tweevoudig Olympisch kampioen en liefst dertienvoudig wereldkampioen. 2016 staat voor haar volledig in het teken van de olympische wegrit in Rio de Janeiro. Vos en haar team RaboLiv worden in 2016 daarbij ondersteund door CamelBak.

“Het is een eer om Marianne Vos als ambassadeur voor CamelBak toe te voegen”, aldus Kim Rogers, internationaal marketingmanager CamelBak. “Het ondersteunen van wielrensters met het behalen van hun doel is essentieel voor ons. Daarom hebben we een breed assortiment met producten die speciaal gemaakt zijn voor de fietsende vrouw.”

CamelBak staat bekend om zijn verschillende typen race- en mountainbiketassen met drinkzakken. Een aantal tassen zijn specifiek ontworpen voor de fietsende vrouw. Naast de tassen biedt CamelBak ook op andere manieren drinkoplossingen aan. Zo zijn de Podium bidons perfect voor op de fiets. Dankzij de unieke, zelfsluitende en lekvrije drinktuit is het simpel, maar ook veilig om te drinken op de fiets. Kijk voor meer informatie op www.camelbak.com.