Deel dit artikel:

Calobra komt met nieuwe Comfort-kledinglijn

Wil je het nieuwe jaar sportief beginnen en kun je nieuwe fietskleding maar wat goed gebruiken? Calobra heeft haar wintercollectie uitgebreid met een Comfort-lijn, bestaande uit een vijftal fietsjacks. Deze zijn ook nog in de lente bruikbaar.

Calobra is het huismerk van Mantel, de Nederlandse fietsenzaak die vooral bekend is door haar super stores (Arnhem, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht) en webshop. Met Calobra zet Mantel met name in op kwalitatief goede producten met een verhoudingsgewijs aantrekkelijk prijskaartje. Veel value for money is Mantels devies.

Draagcomfort

Met de nieuwe Comfort-lijn als onderdeel van de Calobra-wintercollectie heeft Mantel hoofdzakelijk geïnvesteerd in draagcomfort. De lijn bestaat uit vijf verschillende fietsjacks waarvan de eigenschappen bijna identiek zijn. Het verschil zit hem in de kleur van de jacks en het ontwerp van de goed ademende binnenzijde. Dankzij het gebruik van stretchmateriaal dat verschillende richtingen op rekt, zijn de jacks flexibel. Hierdoor is Calobra’s Comfort-lijn niet alleen geschikt voor op de racefiets, maar ook voor het gravelen. Je bent net wat vrijer in de beweging op de vaak smalle en technische bospaden.

De jacks zijn in de eerste plaats bedoeld voor de koude en natte omstandigheden. Door de ademende eigenschappen kun je ze echter ook nog prima in de lente dragen. Ga naar de website van Mantel om de jacks te bekijken.