Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cadenz komt met nieuwe modellen

Online fabrikant introduceert CRB04 en CRD04 op Bike Motion.

Op de Bike Motion Benelux zal de Nederlandse online fietsenfabrikant Cadenz Bicycles voor het eerst zijn nieuwe modellen CRB04 en CRD04 aan het publiek tonen. De twee nieuwkomers zijn een aanvulling op de bestaande range, en de klant kan dit keer zelf kiezen voor een frame met een conventioneel remsysteem (CRB04) of eentje met schijfremmen (CRD04).

Zowel de Cadenz CRB04 als de CRD04 kenmerken zich door een aerodynamische vormgeving. In principe zijn de nieuwe fietsen nagenoeg gelijk aan elkaar, zij het dus dat de CRB04 is uitgerust met normale remmen terwijl de CRD04 beschikt over 140 mm schijfremmen met steekassen voor en achter, die voor een optimale performance zorgen.
 
De fietsen zijn gepositioneerd als allround aeroracers, met scherpe vormen en een speciale zadelpen passend bij de frames. Beide modellen kennen een hoge bracket- en torsiestijfheid en een stabiel stuurgedrag, maar bieden tevens een hoog comfort.

Om de stijfheid van de steekas in het achterwiel te compenseren, is de staande achtervork van de CRD04 licht gebogen. Hierdoor krijgt de achterkant van het frame net wat meer comfort en voelt de fiets niet knalhard aan. Aan de voorkant hebben beide fietsen een ietwat hogere balhoofdbuis dan bijvoorbeeld de CRB01 en CRB02, wat het comfort ook ten goede komt.
Zowel de CRB04 als de CRD04 zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen.

Beide fietsen zijn vanaf de Bike Motion Benelux tevens te configureren en te bestellen via de website www.cadenzbicycles.com. Zelf deze fietsen ontdekken? Kom dan naar de Bike Motion Benelux van 21 t/m 24 oktober, hal 9, stand E028.

Cadenz Bicycles is opgericht in 2015 en richt zich op het midden en hogere segment sportieve fietsen en verkoopt direct aan de consument. Hierbij kun je zelf jouw droomfiets samen stellen op de website en bepaal je zelf de afmontage van je fiets. Wil je toch ook offline service? Dat kan: Laat je opmeten voor de juiste fietspositie, of vraag persoonlijk advies. Jouw fiets wordt vervolgens compleet afgesteld en op jouw lichaam afgemeten geleverd, met tot wel 5 jaar garantie.
Aftersales service wordt op maat aangeboden: wil je een extra onderhoudsbeurt voor de fiets kopen, dan is dat mogelijk. Maar wil je het onderhoud in eigen beheer houden? Ook geen probleem. De keuze is aan jou!

 

Gerelateerde artikels