Deel dit artikel:

Buff Thermonet: een multifunctionele sjaal van PET-flessen

We doen er in de winterse maanden van het jaar alles aan om ons goed tegen de kou te beschermen. Buff komt met de Thermonet, een multifunctioneel sjaaltje dat bovendien duurzaam is. Het is namelijk gemaakt van PET-flessen.

De Thermonet (adviesprijs: 22,95 euro) is gemaakt van een nieuwe stof. Eentje die vier keer meer warmte biedt dan de traditionele microvezel en daarnaast goed ademt. De stof bestaat voor zeventig procent uit gerecyclede PET-flessen. Bovendien is de Thermonet geheel naadloos, waardoor het sjaaltje op geen enkele manier irriteert.

Buff is onder andere te dragen als muts, masker, haarband, sjaal, polsband, piratenmuts en nekwarmer. Het multifunctionele kleinood beschermt tegen wind, zon, regen en kou en komt daarom handig van pas in alle weersomstandigheden en in elk seizoen. Een groot pluspunt: hoe ver je de Thermonet ook uitrekt, de sjaal keert steeds terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Strijken is overbodig: na een was- en droogbeurt ben je klaar.

Milieuvriendelijk en huidvriendelijk
Je kan met Buff eindeloos combineren: niet alleen met de kleuren, maar ook met de verschillende manieren waarop je het Buff-sjaaltje draagt. De nieuw gebruikte ‘Polygiene Odor Control’ technologie beschermt tegen onaangename geurtjes en geeft een duurzame hygiënische bescherming, wat zorgt voor een langere frisheid. Deze technologie is bovendien milieuvriendelijk en huidvriendelijk.