Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Brooks heeft nieuwe helmen

Island is model voor stadsfietsers, Harrier voor racefietsers.

Een tijdloos design, comfort, veiligheid en algehele kwaliteit, dat waren de trefwoorden bij Brooks’ project met betrekking tot hun eerste nieuwe fietshelmen sinds enkele decennia. En ziedaar de Island en de Harrier.

De Island is  een helm die mikt op een stadspubliek. Alle ingrediënten voor een veilige en comfortabele helm zijn aanwezig (duurzame ABS-schaal, handig verstelsysteem) en bovendien heb je met de eigenzinnige stijl van de helm net dat tikkeltje meer presence, aldus Brooks.

Met de Harrier mikt Brooks op de sportieve fietser, die aerodynamica wil en voor wie het gewicht van de helm meeweegt in de aankoopbeslissing. De Harrier doet qua uiterlijk in weinig onder voor andere aero-racehelmen op de markt, en geeft met 4 luchtopeningen voldoende verkoeling, aldus opnieuw de Engelse fabrikant.

De Island en Harrier zijn te koop voor 140 euro respectievelijk 190 euro via Triboom, een nieuw platform speciaal voor Brooks-fans en de community die het merk een warm hart toedraagt. Leden van deze community kunnen zelf actief mee-ontwerpen aan de volgende helmen in het gamma. (RVS)

 

 

Gerelateerde artikels