Deel dit artikel:

Boonen krijgt Titanen-exemplaar overhandigd

Aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen keek Tom Boonen Titanen #03 in.

Het hommagemagazine Titanen ligt nu anderhalve week in de Vlaamse perswinkels. Aan de vooravond van de Ronde van Vlaanderen keek Tom Boonen, centrale figuur in Titanen #03, zijn exemplaar van dit exclusieve hommagemagazine overhandigd door Titanen-hoofdredacteur Frederik Backelandt. “Machtige foto’s”, zei Tom meteen toen hij het magazine doorbladerde. 

Wat vooral zijn aandacht trok, was het overzicht van het aantal overwinningen van alle naoorlogse renners in de Vlaamse kasseikoersen (vanaf de Omloop Het Nieuwsblad tot Parijs-Roubaix). Met 21 overwinningen spant Boonen de kroon; de rest (inclusief Van Looy, Museeuw en Merckx) staan niet op de foto.

Het inspireerde Boonen meteen tot de veelzeggende tweet: “No need to worry! 🙂 #RVV #ParisRoubaix alles op alles!’. De illustratie van de betreffende pagina uit Titanen tweette Tom gewoon mee. Meer informatie over Titanen #03 lees je hier. Haal dit magazine in huis want het is een musthave op elke salontafel in Vlaanderen (en ver daarbuiten). (FRB) 

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE